IJsclub Bad Nieuweschans

Actueel

Het woord is aan 'Koning Winter'Piet Paulusma voorspelt voor dit seizoen een barre winter.....

Piet Paulusma: de temperaturen kunnen dit seizoen dalen tot wel -20 (!) graden.Jaarlijkse verwachting
Ieder jaar geeft Piet Paulusma een voorspelling van de weersverwachting voor de winter. Zo ook dit jaar. Omroep Fryslan doet verslag van zijn bevindingen. Het artikel voorspelt (letterlijk) niet veel goeds (tenzij je van ijzige koud houdt, natuurlijk).
I said brrr, it's cold in here

De laagst haalbare temperatuur, -20 graden, gaat volgens Piet op voor februari. Het zou wel eens een witte kerst kunnen worden, want de sneeuw verwacht hij al in december. Het wordt een extreme winter, met overlast van ijzel, sneeuw, vorst, stormen en regen.
Ice ice baby
Één lichtpunt voor de sportievelingen onder ons: het ijzige weer betekent dat we waarschijnlijk langere periodes kunnen schaatsen op natuurijs.

Schaatsen, kom dan op de fiets...

Bij de ijsbaan is weinig parkeergelegenheid, probeer daarom zoveel mogelijk op de fiets te komen. Of parkeer buiten de woonkern. Op deze manier wordt overlast zoveel mogelijk voorkomen en ontstaan er ook geen opstoppingen.

Het bestuur

IJsclub Bad Nieuweschans maakt deel uit van VV Nieuweschans

Het bestuur van VV Nieuweschans, nu ook verantwoordelijk voor de ijsclub, met ondersteuning van de HSV en Dorpsbelangen Bad Nieuweschans.

Voorzitter Dick Smook.

Het team van vrijwilligers op pad om leden en donateurs te werven.

IJsclub Bad Nieuweschans

Zoals aangekondigd zijn vrijwilligers van de IJsclub en VV Nieuweschans de huizen langs gegaan,om leden en donateurs te werven, maar het lukt lang niet om alle huishoudens te benaderen. Daarom de oproep, aan degenen die graag deze vereniging willen ondersteunen, om sowieso het onderhoud en nuts voorzieningen te kunnen betalen, kunnen ook heel simpel het lidmaatschapsgeld overmaken ( gezinskaart € 7,50 en individueel 18 jajar en ouder € 5,00) op rekening nummer NL20RABO 0306 2528 48
t.n.v. VV Nieuweschans met vermelding VV Nieuweschans en naam en adres.De kaart(en) worden dan thuis bezorgd.
(foto: de vrijwilligers die donderdagavond 21 december op pad zijn gegaan)